For at logge ind på BeboerWeb eller beboersektionen her på hjemmesiden (under "For Beboere"), skal du logge ind med dit brugernavn samt adgangskode, som fremgår af din boligafgiftsopkrævning.
Hvis du er tilmeldt Betalingsservice skal du tjekke oplysningerne på din betalingsoversigt.
Det er samme logind oplysninger på begge platforme.

Hvad er BeboerWeb?

BeboerWeb er en platform hvor man som andelshaver, har adgang til diverse informationer omkring sin lejlighed.
Via BeboerWeb, er det muligt for den enkelte andelshaver at se relevante og aktuelle data - eksempelvis opkrævninger samt specifikation heraf, varmeregnskaber og øvrige stamdata om lejlighed m.m., ligesom administrator har mulighed for at kommunikere direkte med medlemmerne.

Det betyder at der bl.a. kan indkaldes til generalforsamling, fremsendes referater m.m. direkte til beboerens dokumentarkiv. Man vil modtage en mail om nye dokumenter.

Adresse direkte til BeboerWeb siden er: http://unikweb.a-ea.dk/beboer/forside 

Første gang man logger sig på, skal man indtaste sine kontaktoplysninger, således at disse opdateres hos administrator.
Oplysninger opdateres automatisk i administrators boligsystem, hvorfor det er vigtig at man løbende opdatere sine kontaktoplysninger ved ændringer. 

Hvad er beboersektionen (For Beboere)?

Beboersektionen (under "For Beboere) er tilgængelig til foreningens hjemmeside.
Som beboer, har du adgang til beboersektionen (For Beboere), hvor du har adgang til dokumenter som f.eks. nyheder, seneste 
vedtægter, husorden, referat af generalforsamling, årsrapporter, vigtige oplysninger/dokumenter fra administrator eller bestyrelsen m.v.

Når bestyrelsen eller administrator uploader dokumenter/vigtige informationer på hjemmesiden, har du mulighed for at modtage en mail. Tilmeld dig nyhedsbreve og modtag opdateringer i din mail, når nye dokumenter gøres tilgængelige. Du tilmelder dig under beboersektionen ('For Beboere')  
 
Har du spørgsmål til BeboerWeb eller beboersektionen, så kontakt din administrator.